sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

#90

Saatiin vieraita Keski-Suomesta ja päätettiin porukalla testata Linnanmäen ilmaiset laitteet. Ilmaisista laitteista huolimatta budjetti paukkui (ajatuksena siis ilmainen lintsireissu) kun ostettiin hattaraa, makkaraperunoita, pehmiksiä, käytiin V:n kanssa onkimassa ja kotimatkalla koukattiin kiinalaisen kautta. Eli ei kannata olettaa että Lintsiltä pääsisi oikeasti vauvan, taaperon ja kolmen leikki-ikäisen kanssa nollabudjetilla ulos vaikka ilmaiset laitteet sinne houkuttelevatkin :D


 

U on vielä niin pieni, ettei otettu mihinkään laitteisiin mukaan. A:n siskontyttö on myös vielä pieni neiti - vaikka taapero onkin - ja jäi ilman laitteita vielä tällä kertaa. V puolestaan ei vielä päässyt kaikkiin ilmaisiin laitteisiin koska ei ole vielä yltänyt maagiseen 100cm mittaan asti. Tästä syystä V pääsi onkimaan kun K ja A:n siskonpoika testasivat Kuuputinta, Merirosvolaivaa, Miniautoja ja Pilottia.

 Pienoiskaruselliin pääsi myös alle 100 cm mitalla.

 
K tuppaa ottamaan aika coolisti moottoripyörän selässä. Vaikka äitinä oon sitä mieltä ettei meille tuu mitään kakspyörästä moottorilla varustettua asiaa ennen kuin lapset on täysikäsiä ja päättää ite, niin silti tuppaahan toi olemaan melko viileen näkönen :)


Pallokarusellissa oli ätilläkin kivaa.


 V onkii sammakoita.

 Ja sai nuken kun onnistui nappaamaan yhden.


 Panoraamasta näkyi komeat maisemat.

Tyttöjä kiinnosti vaan että näkyykö täältä koti. Ei näkynyt.


 Kotkot oli aika ankea.


Vankkuripyörässä tytöt oli isin kanssa.

Muutamista laitteista ei ole julkaisukelpoisia kuvia, mutta kaikissa ilmaisissa käytiin kuitenkin.

Vika pysähdys oli änsipönsi-puistossa (eli Angry Birds), jossa matkalaiset alkoivat jo olemaan melko väsähtäneitä.

11 ilmaista laitetta ja pieni puisto olivat oikein sopivia tälläisenä päivänä tälle porukalle. Lapset olivat jo tosiaan aika väsyneitä parin tunnin laitekiertelyn jälkeen vaikka välissä käytiin syömässä ja sokeritankkauksella. Ei hussumpi sunnuntai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti